TEDAVİLERİMİZ

2012-12-13 11.11.50Hastalarımıza Kulak ve Vücud akupunkturu;

-İğne Akupunkturu (Altın,Gümüş,Çelik iğnelerle steril olarak)

Lazer Akupunktur (İnfrared lazer ve Galium-Alüminyum-Arsenid Lazer olarak) teknikleri ile yapılmaktadır.

 

Dünya Sağlık Örgütü’nün onayladığı hastalıklar çerçevesinde;

– Kısırlık (Uygulanmakta olan mevcut medikal tedaviye destek olarak)

Tüp Bebek (Tüp bebek tedavisi ile birlikte uygulandığında,başarıyı en az %50 arttırmaktadır)

– Gebelik Bulantı ve Kusmaları (Hiperemezis Gravidarum)

– Gebelik Aşermeleri

– Ağrılı Adet Görme (Dismenore)

– Adet Düzensizlikleri (Kist,tümör vb.gibi organik kökenli olmayan)

– Cinsel Yetersizlik (İmpotans)

– Vajinismus

– Cinsel Soğukluk ve isteksizlik (Frijidite)

– Sınav Korkusu ve Heyecanı

– Ergenlik Döneminin Psikolojik sorunları (Sıkıntı,sebepsiz korku,okul başarısızlığı v.b..)

– Migren (Beyinde anevrizma,kist,tümör vb. gibi hastalıklar sözkonusu değilse)

– Kas Gerilim Başağrıları

– Küme Başağrıları

– Trigeminal Nevralji

– Yüz Felci (Beyinde; tümör,kist vb. gibi oluşumlara bağlı değilse)

– Baş dönmesi (Vertigo) (Beyin tümör ve kistlerine bağlı değil ise)

– Reflu hastalığı (Gastro-özafagial reflu hastalığı)

– Kabızlık

– İrritabl kolon sendromu

– Ülseratif Kolit

– Küçük ve Büyük Eklem Kireçlenmeleri (Boyun-Bel-Omuz-Diz-Kalça)

– Bel ve Boyun Fıtıkları (Ameliyat gerektirmeyen)

– Bel ve Boyun Kas Tutulmaları

– Fibromiyalji

– Yumuşak Doku travmaları

– Çocuklarda Gece Yatağa İşeme  (Enürezis Nokturna)

– Topuk Dikeni (Ameliyatlık seviyede olmayan)

– Astım Bronşiale

– Akut ve Kronik Sinüzitler (ameliyat  gerektirmeyen)

– Allerjik Rinit

– Allerjik cilt hastalıkları

– Zona

– Egzema

– Gripal Enfeksiyonlar

– Depresyon

– Panik Atak

– Anksiyete (Kaygı Bozukluğu) ve Ruhsal Stres

– Uyku Bozuklukları (Uykusuzluk, uykuya dalmakta güçlük, kaliteli uyuyamama, uykudan sık uyanma durumları v.b.. gibi)

– Sebepsiz korkular

– Sigara Bağımlılığı     tedavileri  yapılmaktadır.

 

ÖNEMLİ NOT: Muaynehanemizde kilo tedavisi yapılmamaktadır

179 Comments

    • Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Vertigo’nun en etkili tedavisi akupunktur tedavisidir. İlaçsız ve yan etkisiz olup; özellikle vertigo hastalığında %95 kalıcı tedavi sağlar.
      Arzu ettiğiniz takdirde, muaynehanemizden randevu alabilirsiniz. Nazik ilginize teşekkür ederim. Saygılarımla!

        • Gülşah hanım,spinoserebellar aktakside akupunkturun tedavi edici klinik etkileri daha henüz tesbit edilmiş değildir.Ancak size kısmi yararı olabilir.Ne oranda etkili olabileceği hususunu söyeleyebilmem için tetkilerinizi ve klinik nörolojik muayene bulgularınızı güncel haliyle bilmem gerekir.Geçmiş olsun dileklerimle saygılar sunarım.

  1. Merhabalar hocam 1 yildan fazladir bagirsak sendromu hastasiyim bir turlu tedavi olamadim. Bu nokta da bu hastaligi tedavi etme durumunuz nedir

    • Merhaba Ali Bey…İrritabl barsak sendromu adı verilen klinik tablonun akuunktur ile tedavisi mümkün olup; kronikleşen bir hastalık olması nedeniyle tedavide sabırlı olunması gerekir.Kliniğimden randevu almanız durumunda size memnuniyetle yardımcı olurum.Saygılarımla!…

  2. Diyabetik retinopati ve dolayısıyla göziçinde oluşan ödem tedavisi ile ilgili bir çalışmanız var mı? Bu konuda alternatif bir çalışmadan haberiniz varsa paylaşırmısınız

    • Diyabetik retinopatinin tedavisinde akupunktur çalışması, Zhang ve arkadaşları (2006) tarafından yapılmış olup;yapılan çalışmada, akupunktur tedavisinin diyabetik retinopatide oldukça yararlı olduğu sonucuna varılmıştır.Dolayısıyla göziçi ödeminin azaltılmasında da akupunktur olumlu sonuçlar vermektedir.Kliniğimizde de akademik düzeyde bilimsel akupunktur tedavisi uygulanmaktadır.Saygılarımla!…

  3. 25-30 kilo fazlam var ve bu kilolar sağlığımıda etkiliyor diyetlerden çok iyi sonuç alamıyorum.hipoglisemi nedeniyle 7-8 kilodan sonrasında diyete devam edemiyorum.ne dersiniz akupunktur nederece iyi olur hedefim 25 kilo vermek

    • Tecrübeli bir akupunktur uzmanı tarafından uygulanacak tedavi ile, çok olumlu sonuç alırsınız..Kliniğimden randevu almanız halinde size yardımcı olurum…Saygılarımla!….

  4. Hakan Bey merhaba,
    10 yaşındaki kızım 6 aylık İYE enfeksiyonu teşhisi ile tedavi oldu. Sonrasında ise aktif mesane sebebiyle tedavi görüyor. Bu tedavimiz yaklaşık 2 senedir sürüyor. Aynı zamanda gece kaçırmalarımız da devam etmete. Akupunktur tedavisi bir çözüm olur mu*

    Saygılar,

    • Sayın İlkay Hanım Merhaba..Sevgili kızınıza geçmiş olsun…Özellikle mesanenin motor kontrolünün tekrar sağlanmasında akupunkturun çok önemli yararlı etkileri bulunmaktadır.Bu nedenle,yan etkisiz ve ilaçsız bir tedavi imkanı sağlayan akupunkturun kızınıza uygulanmasında büyük fayda var.Saygılarımla!..

  5. Sayın Dr. Hakan Ertok kızım 17 yaşında ve ergenlik dönemi ile bağlantılı sorunlar yaşıyor aşırı sinirli agresif ve depresif akupunktur tedavisinin faydalı olup olamayacağını öğrenmek istiyorum. Ayrıca tedavi şekli ve süreci konusunda da bilgi verirseniz sevinirim. Saygılarımla,

    • Merhaba Selen Hanım…Özellikle ergenlik döneminde görülen agressif davranışların ve depressif tablonun tedavisinde akupunkturun çok olumlu tedavi edici etkileri bulunmaktadır.Eğer tedavi,bu konuda tecrübeli bir akupunktur uzmanı tarafından uygulanacak olursa oldukça faydalı olur.En az 20 seans planlanmalıdır.Seanslar 20 dk.sürmektedir.İlaçsız ve yan etksiz bir tedavidir.Saygılarımla!…

  6. Doktor Bey merhaba,
    Annemde kireçlenme ve bel fıtığı var. Henüz ameliyat edilecek durumda değil. Ayrıca Parkinson hastası. Buna yönelik bir akupunktur tedaviniz ya da tavsiyeniz var mı? Teşekkürler

    • Merhaba Orçun Bey…Yoğunluğum nedeniyle cevabım geciktiği için çok özür diliyorum.Annenize akupunktur tedavisi çok uygun olur.Eklem kireçlenmelerinde ve bel-boyun fıtıklarında akupunkturun çok olumlu tedavi edici etkileri bulunmaktadır.Özellikle ilaçsız ve yan etkisiz olması,kalıcı bir tedavi imkanı sağlaması nedeniyle;anneniz için çok mükemmel olacaktır.Kliniğimden randevu alarak annenizi getirmeniz durumunda klinik bir değerlendirme yaparak tedaviye başlarız…Geçmiş olsun dileklerimle saygılar sunarım…

  7. hakan bey akupunkturun panik bozukluk anksiyete bozukluğunda çok iyi sonuç alndığını yazmuşsınız ama ben izmirde yaptırdığım akupunkturdan hiçbir sonuç alamadım. şimdi burada isim vermek istemiyorum alsancakta tam 14 seans akupunktr aldım sonuç alamadım.bu tedavide yalnış eksik bir uygulama olabilirmi teşekkür ederim.

    • Merhaba Recep Bey…Panik atak ve anksiyete bozukluklarında,akupunktur ile çok iyi klinik sonuçlar alınmaktadır.Tıbbın her uzmanlık dalında olduğu gibi,akupunktur dalında da hekimin ilgili hastalık konusunda klinik bilgi ve tecrübesi çok önemlidir.Her cerrah iyi bir cerrah mıdır?..Tabii ki hayır!.Cerrahın bilgi ve tecrübesinin yetersiz olması nedeniyle yaptığı ameliyatın pek başarılı olamaması,cerrahi bilimdalının eksikliğini yada etkisiz oluşunu mu gösterir?T.tabii ki hayır!..Aynı durum,bizim branşımızda da geçerlidir.Ne yazık ki; ülkemizdeki çoğu akupunktur uzmanı meslektaşlarımız, hep kilo tedavisine odaklandıkları için,gerçek ciddi hastalıkların tedavisinde yetersiz kalmaktadırlar…Bu nedenle akupunkturun çok etkili bir şekilde tedavi ettiği hastalıklar ne yazık ki, tedavi edilememektedir.
      İstanbul Yeditepe Üniv.Tıp Fak.Akupunktur Birimi’nde akupunktur dersleri veren bir hoca olarak; hep öğrencilerime bu hususu belirtmekteyim…İnşaallah zamanla böyle uzman meslektaşlarımızın sayısı artacak ve sizler akupunktur tedavisinden gerçek klinik etkileri ile fayda görüp iyileşeceksiniz…
      Recep Bey,nasip olursa birkaç ay sonra kliniğimi İstanbul’dan İzmir’e taşıyacağım.Beni sitemden takip edin,İzmir’de faaliyete geçtiğim anda sitemden duyuru yapacağım.Mutlaka sizi kliniğime tedavi için bekliyorum…beni 0-505-6501561 no’lu telefonumdan her zaman arayabilirsiniz.İlginize teşekkür eder,sağlıklı günler dileği ile Saygılar sunarım…

  8. hakan bey,bende ki sorun yıllardır yaklaşık 8 yıldan beri iltihaplı romatizma var.ankilozan spondilit.bel,sırt ve boynumu şu an itibarı ile tutmuş durumda.hareketlerim iyice kısıtlandı.bu iltihabı dışarı atmak temizlemek bitirmek eski sağlıma kavuşmak akupuntur ile olur mu?cvb nızı bekliyorum teşekkürler…

    • Ankilozan Spondilit hastalığında, akupunkturun çok olumlu klinik etkileri bulunmaktadır.Özellikle hastalığın enflamatuar süreçlerini baskılayıp hafifletmekte ve immun sistem adını verdiğimiz bağışıklık sisteminin, işlevlerini düzelterek, eklemlerde oluşan doku harabiyetlerini en az düzeye indirmektedir…Böylece eklem kısıtlılığı hafifler ve vücudun doğal farmakolojik süreçleri işlerlik kazanır.Daha ayrıntılı bilgi için beni arayabilirsiniz (0-505-6501561)…Saygılarımla!….

  9. Merhabalar. 2009 yılının başında sol kolumda uyuşma ve karıncalanma başladı.Daha sonra zamanla tüm vücuduma yayıldı. Yaklaşık 3 buçuk yıldır vücudumun her tarafı sürekli uyuşuk. Yani bir saniye bile durmadan uyuşuyor.Onlarca doktora gittim. Ülkenin en iyi nörologlarına ortopedistlerine hatta bazı psikologlara gittim. Yüzlerce test yapıldı ama testlerin tamamı olumlu çıktı. Yani sayısal olarak hiçbirşeyim yok görünüyor. Bu nedenle antidepresan kullndırdılar. Yaklaşık 2 sene kullandım ama hiç faydasını görmedim. Artık hangi doktora gitsem tüm tetkikler tertemiz çıktığı için sonuç alamıyorum. Lütfen bana yardım edin hayatım resmen zindan oldu. Teşekkürler.

    • Merhaba Ulaş Bey…Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Mevcut şikayetlerinize sebep olabilecek herhangi bir organik hastalık yoksa,akupunktur tedavisi ile iyi sonuç alınabileceğini düşünüyorum.Akupunktur tedavisinden ne oranda istifade edeceğinizi ancak sizi muayene ettikten sonra söyleyebilirim.Eğer İzmir yada yakın çevresinde ikamet ediyorsanız sizi kliniğime beklerim…Saygılarımla!…

  10. hocam bana sakroileit teşhisi koyuldu ve topuğum sağ kalça alt baldır üst arka bacakta çok ağrı oluyor doktorlar sakroiletiğin siyatiği etkilediğini söylüyor akapunkturla bunun tedavisi mümkünmü

    • Sakroileit’in akupunktur ile tedavisi mümkündür Ayşenur hanım…Bu hastalığın kronik enflamasyon sürecinde, hastayı oldukça rahatsız eden ağrıların en etkili ve yan etkisiz tedavisini sağlayan akupunktur; hem hastalığın klinik hızını yavaşlatır hem de hastanın yaşam kalitesini çok yükseltir.Böylece hastanın mevcut ilaçlara fazla bir bağımlılığı kalmaz…Bence de sakroileit siyatik sinirinizi de etkilemeye başlamış.Bunun da akupunktur ile tedavisi mümkündür.Daha ayrıntılı bilgi için beni her zaman için arayabilirsiniz.Eğer, İzmir’e kliniğime gelebilme durumunuz olabilirse,sizi memnuniyetle tedaviye alırım.Geçmiş olsun dileklerimle Saygılar sunuyorum!…Klinik Tel: 0-232-4359890 Cep Tel: 0-505-6501561

  11. Mrhba hakan by öncelikli teşekkürler insanlara böyle bir hizmet verdiginiz için be n manavgat ‘tan yazıyor um yaklaşık iki yıldır kronik bir yorgunluk yaş iyorum . Ve doktorum verdiği hapı kullanıyorum ama bu depresyon bir türlü gitmiyor bazen çok kötü duygulara kapılıyorum his yoğunluğu bir de ben masör olarak calistigim için bu durum dahada zor oluyor zaten elim ayagm ttutmuyor işten de soğudum lütfen yardım edin ayrıca mümkünse tlf ondndada görüşmek isterim. Teşekkürler

    • Merhaba Ali Bey…Tıbbın gerçekten en etkili ve yan etkisiz bilimdalı olan akupunktur konusunda; sizleri, sitem aracılığı ile bilgilendirebiliyorsam ne mutlu bana!..Akupunktur bilimdalı insanlarımız tarafından ne kadar doğru olarak tanınırsa, o ölçüde hastalar bundan istifade ederler ve gereksiz yere ilaç kullanımının önüne geçilir; hem ülkemiz hem de bizler kazançlı çıkarız.
      Halihazırda yaşamış olduğunuz bu depresyonun, akupunktur tedavisi ile iyileşme olasılığının olduğunu bilmenizi isterim.Yan etkisiz ve ilaçsız bir tedavi olan akupunktur tedavisinde, bizizm hastalarımızdan önemle rica ettiğimiz husus sabırlı olmalarıdır.Konuyu daha ayrıntılı görüşebilmek için lütfen beni hiç çekinmeden arayınız…Size yardımcı olurum…Geçmiş olsun dileklerimle Saygılar sunarım…0-505-6501561 Klinik Tel: 0-232-4359890

  12. multiple miyolom hastasıyım ve ayagımda ameliyatlara baglı periferik noropati var, ayak dusmesi var. gabapentin kullaniyorum. bunun icin akapunktur yedavisi var midir?

    saygilar

    0532 5055221

    • Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum Saime Hanım…Akupunkturun, nöropati üzerine olumlu klinik etkileri olabilmektedir. Klinik durumunuzu ayrıntılı görüşebilmek için, sizi yarın arayacağım…Telefonumu bekleyin…Saygılarımla..

  13. Sayın DR.Hakan Bey, 39 yaşında 1.78 boy,94 kiloyum,biraz göbek yaptım,2 sağ diz ve 1 sol diz olmak üzere 3 kez menisküs + çapraz bağ ameliyatı oldum,sigarayı bırakalı 6 ay oldu,özellikle sigarayı bırakmamdan sonra bazı rahatsızlıklarım ortaya çıkmaya başladı,son 10 gündür sağ omuz-kürek kemiğimde başlayan ve koluma yayılan ,gezen, bıcak batması gibi aşırı şiddetli ağrı çekiyorum,ortopedi doktoru çare olamadı,akupunktur ile iyileşmem mümkünmü ?

    • Tarık bey,geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Bu tür kas-iskelet sistemine ait ağrılarda akupunkturun iyileştirici etkileri vardır.Bu nedenle iyileşmeniz mümkündür. Sizi klinik açıdan,daha iyi değerlendirebilmem için kliniğime gelmeniz uygun olacaktır. Randevu için Klinik Tel: 0232-4359890 Bayraklı/İZMİR

    • Tabii ki akupunktur tedavisine girebilirsiniz Selen Hanım.Size çok uygun olur.Kliniğimizi arayarak randevu alırsanız size ayrıntılı bilgi vermekten mutluluk duyarım.Ön görüşmelerimiz ücretsizdir.Sizi en kısa zamanda kliniğimize bekleriz, onur duyarız…Klinik Tel:0-232-4359890

  14. merhaba oğlum 20 yaşında tavuk karası hastakığı var .akupunktur ile tedavisi olduğunu duyduk ,doğruluk payı varmı ,kesin sonuç varmı bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim teşekkürler

    • Merhaba Gülşen Hanım…Tavuk karası hastalığının (Retinitis pigmentosa) akupunktur ile tedavisi konusunda çok ciddi bilimsel çalışmalar devam etmektedir.Oldukça olumlu etkiler tespit edilmiştir.Tıbbın hangi dalı olursa olsun,hiçbir tedaviyi kesin gözüyle değerlendirmemek gerekir.Çünkü tıp bilimi,matematik bilimi gibi kesin bir bilim değildir.Yüzde bir bile olsa,tedavi edememe ihtimali her tedavi için sözkonusudur.Bu nedenle,akupunktur tavuk karası hastalığını kesin iyileştirir demek doğru olmaz,bilimsel olmaz.Fakat,akupunkturun yan etkisiz ve ilaçsız bir tedavi olması nedeniyle; bu hastalık için denenmesinde hiçbir zarar yoktur.Halihazırda devam eden bilimsel çalışmalar doğrultusunda,akupunkturun bu hastalık için uygulanmasının faydalı olabileceğini tekrar belirtmek isterim.Arzu ettiğiniz takdirde,randevu alarak ön görüşme için kliniğimize gelmeniz bizleri onurlandıracaktır.Geçmiş olsun dileklerimle saygılar sunarım…Randevu için Klinik Tel:0-232-4359890 Bayraklı/İZMİR

      • hocam bnm astigmat miyop goz kusurum var ustelik sag gozum surekli agriyo daha once gecirdgm bir travma sonucu gozumde rahatsizlk olusmaya basladi .ne onerebilirdiniz acaba?bu konuda saygilar tesekkur ederivm

        • Pınar Hanım,gözünüzde bir refraksiyon kusuru (kırma kusuru) ile birlikte,travma öyküsünün de bulunması nedeniyle; öncelikle bir göz hastalıkları uzmanına muayene olmanızı öneririm.İlginiz için teşekkür eder,ben de saygılarımı sunarım…

    • Retina’nın kon dejenerasyonu ile ilgili akupunktur çalışmaları daha henüz yapılmadığı için, bu hastalığa yönelik bir tedavimiz ne yazık ki yoktur.İlginize teşekkür ederim…

  15. merhaba hakan bey. benim 20 kilo fazlam var. ve naptıysam kilo veremedim. diyetler sporlar hiç biri kilolarımı verdiremedi. üstelik çok yeme alışkanlığımda yok. akupunktur ile zayıflamam mümkün mü? birde yaş sınırı varmı bu işlem için ?

    • Merhaba Melek Hanım…Sizin için akupunktur tedavisi çok uygun olur.Anladığım kadarıyla sizde kesinlikle insülin direnci gelişmiş.Bu nedenle kilo veremiyorsunuz.İnsülin direncinin de en iyi ve kalıcı tedavisi akupunkturdur.Akupunktur tedavisinde yaş sınırı yoktur.Ancak 65 ve üzerindeki kilo tedavilerinde istediğimiz klinik sonucu almakta zorlanmaktayız,bunu dışında bir sorun yoktur. Bu konuda size kliniğimizde yardımcı oluruz. Randevu için kliniğimizin telefonu: 0-232-4359890
      Bayraklı/İZMİR

  16. iyi günler doktur bey iki yıldır rozasea hastasıyım yüzümde kılcal damar genişlemesi var gördüğüm tedavilerden bir sonuç alamadım sıcak basması ciltte kızarma yanma rahatsızlıklarını yaşamaktayım stresli takıntılı bir yapım var:))bir çok doktor rozaseanın tedavisinin olmadıgını tetikleyen faktörlerden uzak durmam gerektiğini belirtti. acaba bu hastalığın tedavisi mümkün mü? şimdiden teşekkür ederim.

    • Hastalığınızla ilgili olarak meslektaşlarımın söyledikleri doğrudur.Hastalığın altında psikosomatik etkenler önemli rol oynamaktadır.Mevcut stresli ve takıntılı durumunuzu akupunktur ile tedavi etmek mümkündür.Bizimle en kısa sürede iletişime geçerseniz size yardımcı oluruz.İlginize teşekkür ederiz.Klinik Tel: 0-232-4359890

  17. merhabalar.ben’serebellar ataksi’hastasıyım.Denge kaybı ve kaslarımda güç kaybı var.Hastalığım günden güne ilerliyor. Hastalığımın bir beyin hastalığı olduğu,şu anda ilaçlı bir tedavisinin olmadığı söyleniyor.Acaba akapuntur ile tedavi olbilir miyim.Beni bilgilendirebilir misiniz?

    • Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum Süleyman bey.Akupunktur,Serebellar ataksiyi tedavi etmez,ancak; vücudun fizyolojik dengesini sağlayarak,mevcut şikayetlerinizin hafifletilmesine yardımcı olabilir.Özellikle de denge kaybınızın ve kaslardaki güç kaybının hafiflemesine yararı olabilir.Daha iyi bir klinik durum değerlendirmesi için,sizi görmemde fayda var.İlginize teşekkür eder,saygılar sunarım…Klinik Tel: 0-232-4359890

  18. merhaba ben 24 yasindayim 158 boyum 45 kilodayim 1yasinda kizm var emziriyorum dogumdan sonra daha cok kilo verdim ve acilen kilo almak istiyorum bizarari olurmu bebek icin ve nekadar surede 10kilo alabilirim kac seans oluyo ve etkilimidir akupunktur islem bitince tekrardan verirmiym kilo…

    • Emine Hanım, 45 kiloda olmanız normal değil.Bu zayıflığın tıbbi olarak altta yatan sebeplerinin araştırılması ve buna yönelik tedavi şeklinin belirlenmesi gerekir.Bu nedenle kliniğimizi arayarak randevu almanızı rica edeceğim.Öncelikle sizi klinik açıdan değerlendirmek gerekir.Klink Tel: 0-232-4359890 Bayraklı / İZMİR

  19. selam ben 4 senedir 100 kilodan aşağı inemiyorum birsürü hap kullandım bir sonuç alamadım suanda 112 kiloyum akapunkturla 3 ayda kaç kilo verebilirim ve sarkmalar olur mu ? akapunkturu bıraktıktan sonra kilo alır mıyım ?

    • Selam Caner Bey…Üç ayda kaç kilo verebileceğinizi söyleyebilmem için; vücud yağ yüzdenizin,su yüzdenizin,kas ve kemik kitlenizin, bazal metabolizma hızınızın ölçüm değerlerini bilmem gerekir.Bu nedenle ne yazık ki,size bir cevap veremiyorum.
      Akupunktur tedavisi tecrübeli uzmanı tarafından uygulanırsa, tedavi sonrası kilo alımı olmaz.Saygılarımla!… Klinik Tel: 0-232-4359890

  20. merhaba hocam bana yardımcı olursanız seevınırım benım topuk dikeni var ama topuk altında degiltopugumun arka kısmında ve az yukarıda agrısı çok var akupunturla kesın geçerse klıgınıze gelıp tedavi olucam ve tadavi oludugumda zamana kadar geçer sayın hocam

    • Merhaba Burhan Bey…Akupunktur topuk dikeninde de oldukça etkili olup; en az 15 seanslık bir tedavinin planlanması gerekir.Bir hastalığın tedavisi için; hangi branşın tedavisi olursa olsun,”…kesin geçer” ifadesini kullanmak, tıp açısından doğru değildir.Tıp bilimi,matematik bilimi gibi kesin sonuçlar veren bir bilim değildir.Tedavisi çok kolay olan basit bir hastalığın bile,tedavi edilememe olasılığı her zaman vardır.Eğer bir doktor,hastasına: “bunu kesin tedavi ederiz” tarzında bir ifade kullanıyorsa,o doktora kesinlikle inanılmamalıdır.Tıbbın her tedavisini bu açıdan değerlendirmenizi rica ederim….Sizi kliniğimize bekliyoruz…Saygılarımla!…

      • haklısınız hocam peki hocam bu topuk dıkenı yanı kemıkleşmış cıkıntı akupunktur tedavısıyle sadece agrısımı gecıyor yoksa kemıkte olusan dıkendemı yok oluyor bu tedavıyle

        • Eğer,ameliyatlık safhada değilse yapılan akupunktur tedavisi ile;hem ağrı ortadan kalkar, hem de mevcut kemik çıkıntısının vücudun kendi mekanizmaları ile yok olmasına yardımcı olur.Ancak,akupunktur tedavisinde oldukça sabırlı olmak gerekir.

  21. Merhabalar 24 yasındayım kendime karsı özgüven eksikliği yasıyorum herseyden sıkılan hiçbirseyden zevk almayan bi insan oldum insanlarla konusamıyorum bile kafam sürekli dalgın ne yapacagımı bile bilemiyorum bu durum uzun bi süredir gittikce dahada kötü olmaya devam etmekte bunun içinde bir tedaviniz varmı? İlginize şimdiden teşekkür ederim…

    • Merhabalar Soner Bey…Sözünü ettiğiniz durum, davranışsal psikolojinin alanına girmektedir.Ancak,davranış psikolojisi tedavisine ek olarak uygulanacak akupunktur tedavisi ile özgüven sorununuzu yenebilirsiniz.Teşekkürler,Saygılar…

  22. selam..dr bey bende retinopati var sebebi roza sea hastalığım olabilir yada gebelikte gizli şekerimin artması olabilirmi??tedavisi varmı?

    • Geçmiş olsun dileklerimle Merhaba Özlem Hanım…Retinopati,genellikle ve sıklıkla diabet hastalığının bir komplikasyonu olarak ortaya çıkar.Akupunkturn retinopatiler üzerindeki klinik etkileri henüz bilinmemektedir.Bu konuda bilimsel çalışmalar devam etmektedir.Saygılarımla!..

  23. Sayın Hocam;ben size kızım için yazıyorum. 6 yaşında. CP’li olarak tanımlanıyor. Asık rahatsızlığı lizensefali ve biz İstanbul’da akapunktur merkezi ile irtibata geçtik ve 40 günde 35 seans yapabileceklerini ve fayda sağlayacağını dile getirdiler. Size danışmak istediğim ne kadar fayda sağlanabilir ve ne kadar kalıcı etki yapar? Saygılar.

    • Düz beyin anlamına gelen lizensefali,hiç girus olmaması veya az sayıda girus-sulkus bulunması olayıdır.Ceninin anne karnında embriyolojik olarak gelişimi esnasında meydana gelen yapısal bir defekt neticesi oluştuğu için, akupunktur ile tam tedavisi mümkün olmamakla birlikte,yaşam kalitesinde bir iyilik hali sağlanabilir.Eğer tedavi,çok deneyimli bir akupunktur uzmanı tarafından uygulanırsa,elde edilen olumlu klinik etkilerin kalıcılığı sözkonusu olabilir.İlginize teşekkür eder,saygılar sunarım…

  24. Hakan Hocam merhaba ben el ve ayak terlemesi yüzünden klipsli ets ameliyatı oldum bu ameliyatı olunca refleks terleme dedikleri durum oldu bende böyle olunca klipsleri aldırdım terlemelerde rahatlama oldu fakat sitres heyecan birde hava sıcaksa vücudumun her yeri terler oldu akapunktur yaptırdım doktorum 3 seansta geçer dedi ama geçmedi seansları iğne takıyordu iğneler 10 gün vücudumda kalıyor 14. gün doktora gidiyordum tekrar ama istediğim sonucu olamadım siz bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz iyi çalışmalar dilerim.

    • Arif Bey,size uygulana akupunktur tedavisi teknik olarak yanlış yapılmaktadır.Kalıcı iğneler artık terkedilmiş durumdadır.Hele hele 10 gün boyunca iğne asla vücudda bırakılmamalıdır.Size daha ayrıntılı bilgi verebilmem için;sizi, klinik olarak değerlendirmem gerekiyor.Bu nedenle kliniğimden randevu alarak teşrif ederseniz memnun olurum.İlginize teşekkür eder,saygılar sunarım…Klinik Tel:0-232-4359890 Bayraklı/İZMİR

  25. merhaba hakan bey benim sorum panik atak ile ilgili ilaç tedavisi hamilelik sürecinde önerilmiyor ve bende hamile kalmayı planlıyorum.hamile kalma sürecinde ve hamilelikte akapunktur tedavisi uygulanmasında bir sakınca varmıdır? teşekkür ederim…

    • Merhaba Özge Hanım…Hamile kalma sürecinde ve hamilelikte akupunktur tedavisi uygulanmasında hiçbir sakınca yoktur.Kesinlikle ne anne adayına,ne de bebeğe bir zararı olmaz.Akupunktur,panik atak hastalığını yan etkisiz ve kalıcı bir şekilde tedavi eder.Daha ayrıntılı bilgi için,beni her zaman arayabilirsiniz.İlginize çok teşekkür eder,saygılar sunarım…Cep Tel: 0-505-6501561 Klinik Tel: 0-232-4359890 Bayraklı/İZMİR

  26. tiroid ameliyatından sonra insülin direnci çiktı ve göbek bölgesinde aşırı kilom var diyete duyarlılık gösteremiyorum akupunktur tedavisi ile ne kadar vevap alabilirim teşekkürler

    • Akupunktur tedavisi ile insülin direnciniz tedavi olur.Zaten kilo verememenin en büyük etkisi insülin direncinin gelişmesidir.Bu nedenle size akupunktur tedavisini öneririm.Faydası olur.

  27. merhaba bende genel vücut terlemesi vardı.bunun için ets ameliyatı oldum.ameliyattan sonra yüz boyun kollar göğüs ve sırtımda terleme normale döndü.karın bel kalça ve baldırlarımda terleme artışı var.buna refleks terleme diyorlar.internette araştırırken akupunturun faydalı olduğunu duydum.sizce benim durumumda olan bir hasta için başarı şansı nedir.cevap verirseniz memnun olurum.iyi çalışmalar…

    • Refleks terlemeniz özellikle ETS operasyonunun genelde beklenen sonucu olup;akupunktur tedavisi mevcut terlemenizin kısmen azalmasına yardımcı olabilir.Bu nedenle; yan etkisi olmayan akupunktur tedavisini denemeniz,tamamen sizin tercihinize ve rızanıza bağlı olacaktır.Geçmiş olsun dileklerimle saygılar sunarım…

  28. merhaba. Ben 2 yıla yakın süre ilaçla hipertiroid  tedavisi  gördüm. tipi toksik diffuz guatr.
    nodülüm yok.ilaçla daha fazla  devam etmek sakıncalı olduğu için radyoaktif iyot veya ameliyat önerildi.bu durumda akupunktur ile tedavi şansim var mı?
    Bu alanda tedavi ettiğiniz hasta oldu mu?

    • Merhaba Serap Hanım.Tiroid hastalıklarında akupunkturun olumlu klinik etkileri bulunmaktadır,ancak sizi klinik ve laboratuar bulguları açısından incelemeden ayrıntılı bir cevap vermem zor;zaten böyle bir cevap bilimsel de olmaz.Bu alanda tedavi ettiğim bir hasta yok.Ne yazık ki,insanlarımız; daha henüz akupunktur bilimdalını tam anlamıyla kavrayamadığı için,bu tür vakalar çok nadir olarak akupunktur uzmanlarına başvurmaktadır.Keşke herkes sizin gibi kültürlü ve sorgulayıcı olsa!..Eğer,İzmir’de yada yakın konumda oturuyorsanız,sizi kliniğime beklerim.Ön görüşmelerimiz ücretsizdir.İlginize teşekkür eder,saygılar sunarım….Klinik Tel: 0-232-4359890 Bayraklı/İZMİR

  29. merhaba benim 4 ay öncesinde vertigom oluştu yaşım 35 gerekli tahlillerden sonra vestübüler nörinit olduğu anlaşıldı ve arkasından gebelik de eklenince atak sayım sıklaştı akapunturla bir çözüm bulabilirmiyim acaba ilginize şimdiden teşekürler..

    • Özellikle akupunktur tedavisi sizin için çok uygun olur.Akupunktur,gebelik döneminde çok güvenli bir şekilde uygulanabilen tek tedavi yöntemidir.Mevcut rahatsızlığınızda oldukça etkili olur.Ben de ilginize teşekkür eder,saygılar sunarım…

  30. merhabalar hocam
    annemin uzun zamandır devam eden topuk dikeni sorunu vardı.
    daha sonra ise bu problemin topuk dikeni değil huzursuz bacak sendromu olduğu söylendi.
    inanın içtiği ilaçların hiçbir faydası yok ve hayatkalitesi bu rajatsızllık nedeni ile çok düştü.bu hastalığa akapuntur tedavisi uygulanabilrmi eğer böyle bir şansımız varsa ve gerçekten iyileşme olanağı az da olsa bulunuyorsa bu konu hakkında size gelmeyi çok istiyorum
    şimdiden cevabınız için çok telekkür ediyorum iyi çalışmalar

    • Merhaba Özge hanım.Çok isabetli düşünmüşsünüz.Akupunktur tedavisi ile annenizin ilaçsız ve yan etkisiz bir şekilde iyileşme olasılığı yüksek olup;annenizin klinik durumunu ayrıntılı değerlendirebilmem için randevu alarak kliniğime teşrif etmenizi rica edeceğim.Gerçekten üzülmeyin lütfen,inşaallah akupunktur ile annenizin sağlığına kavuşma olasılığı mevcut.İlginize çok teşekkür eder,geçmiş olsun dileklerimle saygılar sunarım….Randevu için Klinik Tel: 0-232-4359890 Bayraklı/İZMİR

  31. İlk olarak soruma bu kadar içtenlikle ve hızlı bir şekilde cevap verdiğiniz çok çok teşekkür ederim.Umuyorum ki hafta içi annem ile kliniğinizde olacağız.
    İyi çalışmalar…Saygılarımla

    • Rica ederim Özge hanım;asıl ben size,nazik ilgi ve teveccühünüzden dolayı teşekkür ederim.Sizleri en kısa zamanda kliniğime bekliyorum,bizleri onurlandırırsınız.
      Saygılarımla!…

  32. iyi gunler hocam bende cocuklugumdan beri heyacan stres vb durumlarda el ayak terlemesi vardi alin terlemesi ise genelde toplum icindeyken oluyordu simdi alin terlemem sk sk oluyor kapali ortamlar sicak ortamda hareket halinde vb. hocam akupunkutrla alinn terlemesi tedavi ediliyormu ve basari orani yuzde yuz mu cok tesekkur ederim

    • Merhaba Uğur Bey.Öncelikle,terlemenin altta yatan klinik sebeplerinin olup olmadığını araştırmak gerekir.Eğer,yapılan tüm tetkiklerde herhangi bir hastalık tablosu bulunamayacak olursa, o zaman akupunktur ile tedavi denenebilir.Ancak;tıbbın hiçbir tedavisinde yüzde yüz bir sonucun olamayacağını hemen belirtmek isterim.Çünkü,tıp bilimi matematik bilimi gibi her zaman kesin sonuçlar veren bir bilim değildir.Hastalık aynı olmasına rağmen,her hastada farklı klinik seyir ve tedavi sonuçları olabilmektedir.Saygılarımla!…

  33. İyi günler Hakan bey öncelikle ben 6 yaşından beri DEHB tedavisi için metilfenidat kullanıyorum. Ayrıca çok şiddetli migren krizleri yaşıyorum. Çok ileri bir sigara bağımlılığım var ve insülin direnci hastasıyım. Akupunkturun saydığım bütün rahatsızlıklarda faydası olur mu? İlginize teşekkürler.

    • Merhaba Cemal Bey,bu saydığınız hastalıklarda akupunkturun çok olumlu klinik etkileri vardır.Fakat sizde hepsi birarada tedaviye alınamaz.Örneğin sigara tedavisinin başlı başına müstakil bir şekilde uygulanması gerekir.Ben de ilginize teşekkür ederim.Saygılarımla!…

  34. Merhaba Dr. Hakan Bey!
    Doğumsal tortikollis vakalarını akapunktur ile iyileştirme şansınız nedir? 3 yaşında bu yüzden ameliyat oldum ve sonrasında çeşitli boyun egzersizleriyle eğriliği düzeltmeye çalışmalarına rağmen, çok az da olsa benim farkettiğim ve rahatsız olduğum bir eğrilik söz konusu. Eğer bilgilendirirseniz çok sevinirim.
    Teşekkürler…

    • Salih Bey,Merhaba…Akupunktur tedavisi idiyopatik spazmodik tortikolis vakalarında (özellikle de psikojenik faktörlerin sebep olduğu vakalarda ) uygulanabilir.Sizi klinik olarak görmeden çok sağlıklı bilgi veremeyeceğim.İlginize ben de teşekkür ederim.Saygılarımla!…

  35. Merhaba Dr.Hakan Ertok

    Erkek arkadaşım 176 boyunda 55 kilo ve kilo almak istiyor sizce akupunktur tedavisi bu durumda ise yarar mi ?

    Annemde omuz düşmesi var donuk omuz deniyor ağrısı çok oluyor akupunktur bunuda tedavi eder mi ?

    • Merhaba Ayşe Hanım.Tabii ki,kilo tedavisi için akupunktur yararlı olur.Donuk omuz hastalığında da akupunktur çok etkilidir.Çok kalıcı bir şekilde anneniz iyileşir.Kliniğimden randevu alarak gelmeniz uygun olacaktır.Randevu için Klinik Tel: 0-232-4359890 Bayraklı/İZMİR

  36. Oğlum siyatik ve bel fıtığı rahatsızlığından dolayı 5 aydır tedavi görmesine rağmen yatıyordu….HAKAN BEY OĞLUMU KISA SÜREDE AYAĞA KALDIRDIĞINIZ İÇİN SİZE VE ASİSTANİNİZA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER…Karakoç Ailesi..

    • Sayın Binnaz Hanım,bize göstermiş olduğunuz teveccühe ve nezaketinize çok teşekkür ederim.Sevgili oğlunuzun kısa sürede iyileşmesinin mutluluğunu biz de yaşamaktayız.Bu mutluluğu bizlerle paylaşmanız,biz çok duygulandırdı.Sizlere layık olabilmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz şu an.Ayrıca bize olan güveninize ve ilginize de teşekkür etmek istiyorum.Herşey gönlünüzce olsun,sağlıklı günler dilerim.En içten sevgi ve saygılarımızla!…

    • Özlem hanım,akupunktur tedavisi ile panik ataktan kurtulma olasılığınız mevcuttur.Ancak sizi klinik olarak incelemeden,mevcut klinik durumunuzla ilişkili bir yorum yapmam doğru olmaz.Daha ayrıntılı bilgi için kliniğimi aramanızı rica edeceğim.Saygılarımla.
      Klinik Tel: 0-232-4359890 Bayraklı/İZMİR

  37. Merhaba
    35 yaşındayım ve 15 yıldan beri avasküler nekroz hastalığı ile yaşıyorum.
    bu hastalıkla ile ilgili akupunktur tedavisi mümkün mü?
    sanırım şu anda hastalığımın 3. evresindeyim.
    iyi çalışmalar…

    • Merhaba…Öncelikle teveccühünüze teşekkür ederim.Mevcut kilolarınızın tedavisi için size akupunktur tedavisini öneriyorum.İlaçsız ve yan etkisiz olrak sağlıklı kilo verebilirsiniz.Birkaç yıl öncesine kadar İstanbul’da kliniğimde hizmet veriyordum,ancak çocuklarımın tahsilleri nedeniyle İzmir’e taşınmış durumdayım.Şu an için İzmir’de kliniğimde hizmetime devam etmekteyim.Saygılarımla!

  38. Merhaba hakan bey istanbulda yasiyorum benim sikayetim fazla kilo almam istanbulda hangi klinige gidecegimi bilmiyorum tavsiyenizi bekliyorum tesekkurler.

    • Merhaba efendim.Yan etkisiz ve kalıcı bir tedavi seçeneği sunan akupunktur tedavisi ile sağlıklı kilo verebilirsiniz.Size herhangi bir isim yada klinik önermem doğru olmaz.Hür iradeniz ve sorgulayıcı bakış açınızla başvuracağınız hekimi ve kurumu seçmeniz çok daha isabetli olur.İlginize ve nazik teveccühünüze çok teşekkür ederim.Saygılarımla!

  39. merhaba hocam yaklasık 1996 dan berı panık bozuklugum var cesıtlı ılaclar kullandım arayla ve 8yıldan berıde paxıl kulanıyorum cok bırakmyı denedım ama tekrar basa dondum tabıkı dr kontrulunde sımdı trt tvde bu konuda program ızledım yararlı olabılıcegını soyledı oturdugum yere yakın olarakta sızı buldum acaba bu konuda yardımcı olabılırmısınız acaba akupunktur bu konuda sonuc verırmı saygılarımla

    • Merhaba Zeynep Hanım.Akupunktur,panik atak,depresyon ve anksiyete bozukluğu gibi duygudurum bozukluklarını yan etkisiz ve ilaçsız bir şekilde tedavi eder.Çoğu vakada hastamızın kullandığı ilaçları da kesmekteyiz.En kısa sürede kliniğimi arayarak randevu almanız durumunda size yardımcı olurum.Ayrıca sitemin makaleler bölümünü tıklarsanız,bu konudaki yazılarıma ulaşabilirsiniz.İlginiz için teşekkür ediyor,saygılar sunuyorum. Klinik Tel:0-232-4359890 Bayraklı/İZMİR

  40. merhaba hakan bey.benim 2 aylık bir bebeğim var.bebeğime sütüm yetmiyor.yarı yarıya mamayla destekliyoruz.beslenme konusunda herşeyi denedim.bol sıvı tüketimi,bitkisel destekler vs.hiçbirşey etkilemedi.tedavileriniz arasında yazmıyor ama acaba akupunkturun anne sütünü artırmada bir etkisi olur mu?olursa ne kadar sürede sonuç alınabilir,kaç seans gerekir?

    • Merhaba Derya Hanım.Akupunkturun anne sütünü arttırıcı etkileri bulunmaktadır.İlaçsız ve yan etkisiz olması nedeniyle çok güvenli bir şekilde tedavi imkanı sağlar.Bunun için haftada iki kez tedaviye gelinmesi şartı ile 10 seanslık tedavi planlanmalıdır.Daha ayrıntılı bilgi için kliniğimizi aramanız uygun olacaktır.Saygılarımla

  41. Merhaba,

    3,5 ay önce doğum yaptım. Hamileliğim esnasında kalça kemiklerimin her ikisinde de kemik iliği ödemi oluştu.Doktorum tedavinin dinlenme ile gerçekleşeceğini söyledi. fakat 5,5 aydır zorunlu olmadan ayağımın üzerine basmama rağmen kesin iyileşme sağlanamadı. Akapunktur ile tedavi imkanı olan bir rahatsızlık mıdır?
    Aynı zamanda doğum kilolarımı hareketsiz olduğum için veremiyorum. Şu an 80kilodayım ve 15 kilo vermek durumundayım.Rahatsızlığım nedeniyle Spor ve yürüyüş yapamıyorum akapunktur ile kilo vermem muhtemel midir?
    Teşekkürler

    • Sevgi hanım,doğum kilolarınızdan önce;kemik iliği ödemi olarak isimlendirdiğiniz hastalığınızın tıbbi adını öğrenirseniz size daha iyi yardımcı olurum.Kilonuzu şimdilik sorun yapmayın,anladığım kadarıyla emzirme dönemindesiniz.Kilo tedavisi için akupunkturu en az 4 ay sonra düşünün.Bana mevcut rahatsızlığınızın tıbbi tanısını öğrenip tekrar dönerseniz memnun olurum.Şimdilik ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum,kusura bakmayın lütfen.İlginize teşekkür eder,saygılar sunarım.

  42. Merhabalar, bugün sizi Seda Akgül’ün programında tanıdım. Tanıttığınız L 112 hapıyla ilgili bilgi verdiniz. Benim de hem şekerim var ,hem de kilo problemim var.90 kilolardan 80 kiloya zar zor inebildim. Diyet uyguladım ve bol hareket yaptım. Ancak diyete sadık kalamıyorum ve kaçamaklarım oluyor. Kilo vermemi hızlandırmak için bu hapı kullanmak istiyorum. Endokrin doktorum biraz daha kilo verirsem insülin iğnesini tamamen bırakabileceğimi söyledi. Bana yardımcı olabilir misiniz.Saygılarımla,

    • Sayın Melek hanım, Star Tv’de Seda Akgül’ün programında kilo tedavisinde tıbbın yeni yöntemi olan L112’yi siz değerli kamuoyuna anlatmaya çalıştım.Umarım faydalı olmuştur.Bu yöntemi tabii ki uygulayabilirsiniz.Size hem tokluk hissinin oluşmasında yardımcı olacaktır,hem de gıdaların içindeki zararlı yağların ince barsaklardan emilimini önleyerek sizi yağlardan korumuş olacaktır.Ben araştırmacı akupunktur uzmanı bir hekim olarak,olayın sadece bilimsel klinik etkileri iel ilgilenmekteyim.Bu yöntemden istifade edeceğiniz herhangi bir eczane yada eczane depoları ile bir ilgim bulunmamaktadır ve bilgi sahip de değilim.Saygılarımla!..

  43. Merhabalar.Tanıtmış olduğunuz L 112 hapını kullanmak istiyorum fakat güvenilir bir yerden almak istiyorum ,yardımcı olur musunuz?Saygılarımla

  44. esansiyel tremor hastalığım var son 2-3 yıldır başımda titremeye başladı baş titremesini engelleyecek bi tedavi varmı mysoline ve dideral fayda etmemeye başladı

    • Esansiyel tremor’un oluş sebepleri ve tedavisi konusunda, tıp ne yazık ki henüz yeterli bilgilere sahip değildir.Tedavide nonselktif beta reseptör antagonisti ilaçlar kullanılmakla birlikte ne yazık ki,henüz yüz güldürücü bir tedavi modalitesi geliştirilememiştir.Akupunktur tedavisi,yan etkisiz ve ilaçsız bir tedavi seçeneği olması nedeniyle denenebilir.Daha ayrıntılı görüşebilmemiz için,beni 0-505-6501561 no’lu telefonumdan arayabilirsiniz.Geçmiş olsun.Saygılarımla…

  45. merhaba hocam benim sorum tavuk karası hastalığına sahip olan ve akapunktur ile düzelme gösteren hastalarınız oldu mu? birde hastalığın ağır veya orta düzey olması tedavide başarıyı etkiliyor mu?

    • Merhaba Özge Hanım.Retinitis pigmentoza adı verilen tavuk karası hastalığının akupunktur ile tedavisi konusunda henüz çok yeterli klinik kanıtlar olmadığı için,bu tür vakaları tedaviye almıyorum.Tıbbın hangi dalı olursa olsun,bir hastalığın tedavisini günlük klinik uygulamada yürürlüğe sokabilmek için;geçerli tıbbi bilimsel kanıtların olması gerekir.Bu nedenle,şimdilik henüz akupunktur ile tavuk karası hastalığı tedavi edilebilmektedir yada olumlu klinik etkiler elde edilebilmektedir şeklinde bir şey söyleyememekteyiz.Geçmiş olsun dileklerimle saygılar sunarım.

    • Sanırım bu refleks terlemeniz,operasyon sonrası oluşmuş durumda.Klipsler çıkarılmadan bu terlemelerde bir azalma olmaz.Zaten mevcut klipler varken uygulanacak akupunktur tedavisi doğrudan terlemeyi azaltmaz.

      • evet hocam operasyon sonrası oluş du 2 sene oldu ameliyat olalı… eğer kesin bir azalma olucaksa bunu göze alıp tekrar ameliyat masasına yatıp aldırabilirim…

  46. Merhaba Hakan Bey 34 yaşında ve polikistik over hastasıyım son 2 yıldır çok yoğun saç dökülmesi yaşıyorum ve ön bölgelerde açılmalar yaşadım 2-3 aydırda kıllanma yaşıyorum.Tüp bebek hastası olduğum için doğum kotrol hapıda kullanamıyorum. Pko kesin bir tedavisinin olmaması beni akupunktura yönlendirdi ama bu yönde sonuç alınabilecek bir protoköl var mı emin olamadım yardımınızı rica ediyorum şimdiden çok teşekkür ederim

    • Merhaba Dilan Hanım.PKO sendromunda,akupunktur tedavisi olumlu ek katkı sağlayabilir.Ancak,size daha yardımcı olabilmem için;klinik ve laboratuar yönden ayrıntılı sizin hakkınızda bilgi sahibi olmam gerekir.İlginize çok teşekkür ederim.Benimle iletişime geçerseniz size daha iyi yardımcı olurum. Klinik Tel: 0-232-4359890 Bayraklı/İZMİR

  47. Merhaba hocam annem 150 kilo 2ay oluyo belinden sol ayak topuğuna kadar ağrısı başladı ve evde düştü şu anda sol dizi boşa basıyor sandalyeye iki eliyle tutunup ayağa kalkıyor fakat bir kaç adımdan sonra devam edemiyor yani evden çıkamıyoruz .büyük ihtimalle siyatik ağrısı hala geçmedi zor durumdayız .bu sorunumuza akupunktur çaremidir? Birde biz evden çıkamıyoruz bu şekilde bize yardım edebiliyormusunuz ?.teşekkürler

    • Siyatik ağrısından söz ettiğinize göre;anneniz hakkında yüzeysel de olsa klinik bir yorum yapabilmem için bel MR sonuçlarını bilmem gerekir.Eğer,MR’da bulging yada protrüzyon tarzında bir bel fıtığı tesbit edilmiş ise,akupunktur tedavisi ile gayet iyi bir şekilde tedavi olabilir.Daha ayrıntılı bilgilenme için lütfen benimle iletişime geçin,size yardımcı olurum.Saygılarımla… Klinik Tel:0-232-4359890 Bayraklı/İZMİR

      • Dr bey öncelikle cevabınız için teşekkürler ediyorum.Annem düştüğünde acile kaldırdık fakat mr çekmediler yürüyemediği halde prosüdür böyleymiş başka birgün polikiliniğe gelip görünmemizi söylediler annemde düşmeden dolayı ayaklarında ezik ve çürükler var onların iyileşmesini bekledik bayram sonrası hastaneye gidiceğiz.mr sonuçlarını alınca sizi arıyacağım iyi çalışmalar.

    • Tıbbın hiçbir branşında ve tedavisinde kesin çözüm ve garanti yoktur.Bu nedenle tıbbın diğer dallarında olduğu gibi,akupunktur bilim dalında da kesinlikle bir garanti verilemez.Hangi dalda uzman olursa olsun,herhangi bir hastalığın yada klinik durumun tedavisi için bir doktor,size garanti yada kesin çözüm veriyorsa;o hekimden kesinlikle uzak durun.Sigara bırakma olayı,öncelikle kişinin kesin kararını bilinçli olarak vermesiyle başlar ve bu aşamadan sonra biz hekimler yardımcı olabiliriz.

  48. Hakan Bey’in son teknolojı akapunktur tedavisindeki olumu sonuuçları bir arkadaşım aracılığı ile duydum , kendisyle görüşmeye gittim çok fazla iştahım vardı sürekli yeme ihtiyacı duyuyordum 2 yıldır hesapsızca kilo almıştım bu yuzden ayrıca buna bağlı depresyon yaşıyordum her iki rahatszlık birbrini tetikliyordu Hakan Bey ve Eşinin ve ilgileri ne kadar olumlu pozitif insanlar olduklarını gördükten sonra kendilerine güvenmek çok güzeldi;) şimdi o kabus günlerim geride kaldı düzenli yemek alışkanlıgımı kazandım akapunktur sayesinde yapılan tedavi mucize gibi herkesin her türlü sorunu için bu çözümü öneriyorum…ben tedavimden çok memnunum henuz bitmedi ama şimdiden çok yol alıyorum bunu görebilmek çok güzel

    Buradan Hakan Bey’e ve Dilek Hanım’a
    Teşekkür Ediyorum 😉
    Sevgiler
    Esra

    • Esra Hanım,bu güzel teveccühleriniz için eşimle birlikte teşekkürlerimizi sunuyoruz.Size layık olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.En içten sevgilerimizle! 🙂 Dr.Hakan ERTOK-Dilek ERTOK

  49. Merhabalar ben ataberk 18 yaşında 128 kiloda 1.84 boyunda bir insanım akupunktur tedavisi benim için ne gibi değişiklikler sağlayabilir kilo vermeme yardımcı olabilir mi? Saygılarımla

    • Akupunktur tedavisi sizi kilo verme sürecine sokar.Tedavi bitiminde vermeniz gereken kilolar hemen verilemez.Kilo verme olayı bir süreç işidir.Akupunktur ile,beyinde bulunan açlık ve tokluk merkezinin nörolojik işlevleri düzeltilir.Ayrıca,kilonun sebep olabileceği duygudurum bozuklukları da (ör:depresyon,kaygı bozukluğu,düzensiz yeme alışkanlığı gibi…) tedavi edilmiş olur.Klinik ve akademik tecrübeye sahip bir akupunktur uzmanı hekim tarafından uygulanacak akupunktur tedavisi ile çok sağlıklı bir şekilde kilo verme sürecine girebilirsiniz.Hiçbir yan etkisi olmayan akupunktur,sizin için uygun olacaktır.Saygılarımla!..

  50. Öncelikle merhaba doktor bey..
    benim bir sorum olacak ben 1.64 boyunda ve 105 kiloyum kilo vermek istiyorum Balıkesir’den gelicem ve ogrenciyim o yuzden fiyatlarinizi ogrenebilirmiyim ve kac seans gelmem gerekir..
    simdiden Teşekkürler. .

    • Merhaba Işıl Hanım.Akupunktur tedavisini,haftada 2 kez olacak şekilde en az 15 seans olarak planlamak gerekir.Seans ücretlerimizi kliniğimizden (0 232 4359890 no’lu telefondan) öğrenebilirsiniz.İlginize ben de teşekkür ederim.

  51. Hakan bey merhaba ben 16 yaşındayım ve 20 kilo fazlam var. Akupunkurt tedavisini faydalı buldum ve size danışmak istedim. Yardımcı olacağınızdan şüphem yok ben sizden birşey rica edicem siz İzmir’desiniz sanırım ben istanbulda yaşıyorum ve avrupa yakasında bildiğiniz bir doktor ve hastane varsa bana tavsiyelerinizi sunarmısınız ??

    • Merhaba Büşra Hanım.Öncelikle teveccühünüze ve şahsıma olan güveninize teşekkür ederim.Her zaman için elimden gelen yardımı,siz değerli takipçilerimden esirgemeyen bir hekim olarak; ne yazık ki,bu hususta yardımcı olamıyorum,lütfen beni bağışlayın.Saygılarımla…

    • Rica ederim,bazen bilgisayarın klavyesinde farkında olmadan yanlış yazabiliyoruz.Bu yazım hatasını farkedip düzelttiğiniz için,akupunktur bilimdalı adına ben de size teşekkürlerimi iletiyorum,çok naziksiniz

  52. Mrb hocam ben ortalama yedi ay once urolojid e ameliyat oldum sonrasinda kronik orsit gelisti dortay antibiyotik kullandim iltihsp gecti ama dperm miktari ve degerleri dusuk sertlesne sorunum var ve herpes virusu tasimaktayim acaba cozum bulabilirmiyiz

    • Orşid sebebiyle gelişen sperm düşüklüğüne akupunktur tedavisi ile olumlu bir etkide bulunamayız.Ancak,sertleşme sorununa akupunkturun olumlu klinik etkisi olabilir.Size daha net cevap verebilmem için,sizi klinik olarak değerlendirmem gerekir.İzmir yada civarında ikamet ediyorsanız kliniğimden randevu almanızı rica edeceğim.Saygılarımla.
      Klinik Tel: 0-232-4359890 Bayraklı/İZMİR

  53. Iyi günler Hakan bey akupunktur adet düzensizliği yaparım ayda birden bu kadar aç kalmak düzensizliğe neden olur mu bunu öğrenmek istiyorum çünkü bunu yaşayan biri anlattı gerçekliği varmı

    • İyi günler Burcu Hanım.Akupunktur, doğru ve bilimsel şekliyle uygulandığı sürece, kesinlikle adet düzensizliği yapmaz.Bunu anlatan arkadaşınızın başka klinik sebepten dolayı adet düzensizliği oluşmuştur.

  54. Merhaba Hakan Bey,
    Size Almanyadan yazıyorum… Annem 72 yasında. 20 yılı geçkin şeker hastası, insülün iğnesi kullanıyor. Tansiyon problemi de var. Yaklaşık 10 yıldırda bel fıtığı var ve yürümekte çok büyük sıkıntı çekiyor. Yaklaşık 5 yıl önce ozon iğnesi oldu. 4 yıl kadar rahat etti. Son bir yıldır yine yürüme konusunda sıkıntılı. Alanya da akapuntuk tedavisi uygulayan bir doktor 2 seans uyguladı. Ancak son seanstan sonra tansiyonu 20 ye yükseldi. Tansiyonun yükselmesine sebeb olmuş olabilirmi..?? Daha 2 seans uygulanacak. Ayaklarındaki uyuşma da düzelme olduğunu söylüyor. Ancak tansiyonun yükselmesi endişelendiriyor. Değerli cevabınızı ve yorumunuzu bekliyorum.
    Saygılarımla…

    • Merhaba Erkan Bey.Öncelikle annenize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Halihazırda annenize uygulanan akupunktur tedavisinin teknik olarak ne şekilde ve hangi noktalar tedavi kapsamına alınarak yapıldığını bilmediğim için size net bilimsel bir cevap veremeyeceğim.Normalde böyle bir uygulamada tansiyonun yükselmemesi gerekir.Bu olay tesadüfen eş zamanlı olarak da denk gelmiş olabilir.Hangi akupunktur noktalarının hangi iğneleme tekniği ile tedavi kapsamına alındığını bilmediğim için size doyurucu bilimsel bir cevap veremiyorum lütfen kusura bakmayın.Saygılarımla!..

  55. Öncelikle konuya nerden nasıl girsem bilmiyorum.ama Izmir deki hastaların çok şanslı olduğunu söylemek istiyorum. Dr. Hakan Bey ve sevgili eşi Dilek Hanım hastaya yaklaşımlarıyla sahip oldukları tecrübeyi insanlığı ortaya koyuyorlar.Kendisi alanında uzman olmasından ziyade; ilkin adam gibi adam olmuş birisidir.Hangi doktor şahsi numarasını verir? Mesai saati dışında ilgilenir? eşiyle birlikte pazar günü hastayla muhatap olmuş bir doktor tanıyan var mı? Ki kendisi sıradan bir doktor değil.Özgeçmişi net bir sekilde ortada.Benim yaşımdan fazla tecrübesi alanında uzmanlığı var.Ayrıca değerli eşi Dilek Hanım ile birlikte mesafe olmasına rağmen ilgilendiği için çok teşekkür ediyorum kendilerine.Gerçekten söyleyecek birsey bulamıyorum.Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin

    • Sayın Gülşen Hanım,şahsım ve eşim hakkında göstermiş olduğunuz nezaket dolu teveccühünüze çok teşekkür ediyorum.Sizler bizim için değerlisiniz.Sizler herşeyin en iyisine ve en kaliteli insancıl sağlık hizmetine layık kişilersiniz.Biz gerek tedavi olmak üzere kliniğimize gelen,gerekse danışma amaçlı bizleri telefonla arayan kişileri; bir hasta olarak değil, bir onur konuğumuz olarak görmekteyiz. Avustralya gibi,kıtalar ötesi ülkelerden bile, bilgi-danışma amaçlı arayan birçok kişiye elimizden gelen her yardımı ve yönlendirmeyi yapmaya çalışmaktayız. Değerli onur konuklarımız olarak gördüğümüz sizlere bu hizmeti vermekten dolayı sonsuz mutluluk duymaktayız. Ayrıca bizleri, bu övgüye layık gördüğünüz için de tekrar teşekkür ediyoruz.

  56. Ben 16 yasindayim. Yaklasik 10 yil once yuz felci gecirdim. Doktorlar fizik tedaviye gerek olmadigini soylediler. Ama hala bi duzelme olmadi. Cok asiri bi felc deil. Sizce bu tedavinin bi yarari olur mu??

    • Akupunktur,yüz felçlerinde oldukça etkili bir tedavidir.Ancak siz 10 yıl önce yüz felci geçirdiğinize göre,6 yaşındayken bu rahatsızlığa yakalanmışsınız.Bu yaştayken böyle bir rahatsızlığa yakalanmanızın altında yatan klinik sebebi bilmem gerekiyor.Çünkü yüz felçleri bu yaşta sık rastlanan bir klinik tablo değildir.Eğer,basit bir yüz felci ise;bu konuda çok tecrübeli bir akupunktur uzmanına başvurmanız gerekecektir.Bu şartlar sözkonusuysa akupunkturdan yarar görürsünüz.İzmir yada İzmir’e yakın bir konumdaysanız kliniğimden randevu alarak gelmeniz durumunda size yardımcı olurum.

      • Doktorlar çevresel olustugunu soyluyorlar. Cok hafif oldugu icin sakiz cigneyerek gececegini soylemislerdi. Aslinda ilk zamanlara gore duzelme oldu. En kisa zamnda kliniginize gelmeyi dusunuyorum.

  57. mrb ülseratif kolit hastasıyım bu hastalıkla ilgili nasıl bir tedavi yöntemi uyguluyorsunuz kesin çözümü varmıdır

    • Merhaba Özlem Hanım.Ülseratif kolitte akupunktur tedavisi uygulamaktayız.Tıp biliminde “kesin çözüm” sözü hiçbir zaman geçerli olmayan bir sözdür.Tıp biliminde hiçbir hastalığın tedavisi için bu söz söylenemez.En basit bir bademcik enfeksiyonun tedavisinde dahi,günümüzde çok güçlü antibiyotikler olmasına rağmen sonuç alınamamakta ve hasta istenilen ölçüde iyileştirilemektedir.Bu nedenle,ülseratif kolit’in akupunktur da dahil olmak üzere,kesin çözümü vardır demek bilim-dışı bir söz söylemiş oluruz.Ancak; diğer ilaçlı tedaviye göre karşılaştıracak olursak;vücudun yaradılıştan gelen muhteşem ilaçlarıyla tedavisi demek olan akupunktur tedavisi ile,hastada çok olumlu klinik iyilik hali sağlanabilmektedir.İlaçsız ve yan etkisiz olarak…

  58. Merhaba doktor bey,

    Bana 3 yıl önce çölyak teşhisi kondu. Aynı zamanda 15 yıldır insulin kullanan bir diyabet hastasıyım. çölyak hastalığımı sizce tedavi etmek mümkün mü?

    • Merhaba Hülya Hanım.Ne yazık ki çölyak hastalığının gluten içermeyen besinlerle beslenmekten başka herhangi bir tedavi yöntemi bulunmamaktadır.Tek yapmanız gereken şey,gluten içermeyen besinlerle beslenmektir.Akupunkturun tedavi edici bir klinik etkisi yoktur.İlginize teşekkür ederim.Geçmiş olsun,saygılar…

  59. Merhabalar. Babamı kaybettiğim günden beri 8 senedir antideprasanlar kullandım başlıca güne kadar konulan tanıların ve kullandığım ilaçların haddi hesabı yok ilaçlar artık vücudumda bağışıklık kazandı etki etmez hale geldi çerez gibi kullanmamı istedikleri için son 5 yıldır boynumda oluşan kasılma nedeniyle başımda sallanmalar oluşmaya başladı ilk önce beyin cerrahına gittim testler yapıldı psikolojik oldugunu söyledi. Genelde bu sallanma korku panik endişe sinir anlarında ortaya çıkıyor ve bu durum dışarıdan dikkatli izlenildigi zaman dikkat çekiyor ve beni aşırı rahatsız ediyor artık 5 aydır ilaç kullanmıyorum bu arada geceleri diş de gıcırdatıyormuşum yakında düşlerimde dökülecek ? size sormak istedigim titrememe bı çözüm olur mu bu tedavi yönteminiz.

    • Meltem Hanım,öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Ne yazık ki siz; uzun süre antidepresan kullanan hemen hemen her hastanı yaşadığı durumu yaşamaktasınız.Hiçbir antidepresanın klinik anlamda hastayı iyileştirici etkisi bulunmamakta,aksine sizde de olduğu gibi yan etkiler oluşturmaktadır.Depresyon,kaygı bozukluğu (anksiyete bozukluğu),panik atak gibi duygudurum bozukluklarında en etkili tedavi akupunktur tedavisidir.Bu konuda akademik bilgisi ve klinik tecrübesi olan akupunktur uzmanı bir hekime başvurduğunuz takdirde,sözünü ettiğiniz şikayetler dahil duygudurumunuz da iyileşecektir.Daha ayrıntılı bilgi için beni arayabilirsiniz. Klinik Tel:0232 4359890 Bayraklı/İZMİR Cep Tel: 0505 6501561 Saygılarımla…

  60. Hiç geçmeyen bi illet gibi bununla yaşamak çok zor korkular panik agresiflik kabuslar bunlar artık yaşamımın bi parçası haline geldi ne kadar dışarıya belli etmeyip güçlü durmaya çalışsamda içimde zincire vurulmuş bi canavar ben burdayım diyor hiçbir doktor (psikiyatr psikolog, hipnoterap, binbir çeşit antideprasanlar, üstüne üstlük deney faresi yerine konulup hastahanede bile yattım.ben ne zaman iyileşecem hiç bi değişiklik yok daha da kötü oluyorum dediğimde hepsinin dedigi ilaçların etkisi biraz zaman alır hemen cevap vermez ve bunu dedikleri zaman 2007 di ve bu zamana kadar hiçbir etki etmedi daha da kötüsü artık ilaçlarda bitti bende bittim henüz 24 yaşındayım çevremde dikkat çeken güzel birisiyim ama artık karamsarlık ve bu durumumdan dolayı yas ilan ettim kendime ama ümidimi yitirmedim mucizelere inanırım

  61. Iyi gunler annem 5 yıl önce beyin felci geçirdi jal yetersizliği ve reflü var ağrıları çok fazla acaba akupunktur tedavisi annem in ağrıları ni dindirme şansı varmı

    • Öncelikle annenize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Reflü ve ağrılı sendromlarda akupunkturun oldukça olumlu etkileri bulunmaktadır.Fakat sözünü ettiğiniz “jal yetersizliği”nden kastınız nedir,anlayamadım.Çünkü tıp literatüründe böyle bir terim yok.Size daha aydınlatıcı bilgi verebilmem için,annenizin klinik durumu hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım var.Bu nedenle sizden bilgi bekliyorum.

    • Sözünü ettiğiniz ciddi ağrılar,kalp yetersizliği ve ödemde oluşmaz.Muhtemelen daha farklı bir klinik tablo sözkonusu.Bu konuda daha açıklayıcı bilgi verirseniz,size daha fazla yardımcı olabilirim.

  62. aktif mesane hastasıyım bu yontemle tedavı mumkunmu acebaaaa
    lutfen buna bır care olsun mesane çok buyuk sorun

    • Aktif mesane sendromunda akupunktur ile çok olumlu klinik sonuçlar alınmaktadır.Özellikle mesane düz kaslarının nöronal aktivitesini tekrar düzene sokarak,ilaçsız ve yanetkisiz bir şekilde tedavi imkanı sağlamaktadır.

  63. Hakan bey merhaba, eşim 58 yalında ve yaklaşık 1,5 sene önce konuşma bozukluğu başladı ve gittikçe ilerliyor. gitmediğimiz doktor kalmadı ama sebebi bulunamıyor. konuşurken ağızdan nefes alamaıyor burundan almaya çalışıyor bu esnada da tıkanıp sesleri çıkaramıyor. bunun akapunkturla tedavisi varmıdır. yardımcı olursanız sevinirim.

    • Merhaba Dilek Hanım.Eşinize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Eşinizin bu klinik tablosu gerçekten çok ilginç.Akupunkturun böyle bir durumda etkili olduğuna dair herhangi bir tıbbi literatür bilgisi bulunmamaktadır.Ayrıca,ortada tanısı konulamamış bir klinik tablo mevcut.Tıp biliminde herhangi bir tedavi şeklinden söz edebilmek için,öncelikle tanının netleştirilmesi gerekir ki; hangi tedaviyi,ne şekilde ve nasıl uygulayabileceğimiz belirlenmiş olsun.Tüm bu nedenlerden dolayı,akupunkturun etkili olamayacağını düşünmekteyim.Kusura bakmayın,size ancak bu kadar yardımcı olabildim.İlginize teşekkür ederim.Saygılarımla…

  64. Merhabalar benim basimda titremeler var heycanlandigim korktugum uzuldugum zamanlarda artiyor akapuntur tedavide bir cevabi varmidir acaba yardimci olursaniz sevinirim

    • Merhaba Fethiye Hanım.Öncelikle,başınızdaki titremelerin altında yatan klinik sebeplerin araştırılıp,tanının konması gerekir.Tanı konduktan sonra,akupunktur tedavisinin yararlı olup olamayacağı konusunda size daha net cevap verebilirim.Tanı belli olmadan bir yorumda bulunmam kesinlikle doğru olmaz.

  65. Teşekkür ederimHakan Bey ben iki yıl önce nörologa gitmistim bunun psikolojik sebeplerden kaynaklandığını gecici bir durum olduğunu söylemisti ve lustaral 50 lik vermisti 1 bucuk yıl kullandım titremeler baya azalmısti fakat ilaci bıraktıktan sonra tekrar basladı,ben bu ilaclardan kullanmak istemiyorum cozum olduguna inanmadığım için

  66. Hakan bey merhaba, bana 2 ay önce meniere teşhisi konuldu. İşitme kaybı da yaşamaktayım ataklarım haftada 1 olacak şekilde tekrarlıyor ve beni oldukça yıpratıyor. Atak sırasında baş dönemesi ve mide bulantısı yaşıyorum. Ancak baş dönmem saatler sürmüyor ilk olarak şiddetli bir baş dönmesi 1-2 dakika kadar akabinde ise sersemlik yaşıyorum 2-3 saat kadar. Bu ataklar sonucunda işitmem düzeliyor. Akapunktur tedavisi bu hastalık için uygun mudur? Eğer uygunsa ne kadar süre yapılması gerekiyor? Ve bu tedavi devam ederken ilaçlarımı da kullanabilirmiyim (ilaç olarak isoptin 40 mg*2 verildi)? Acil yardımlarınızı rica ederim. İyi çalışmalar.

    • Merhaba Burcu Hanım.Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Akupunktur tedavisi,Menier hastalığı için çok uygun tedavidir.Akupunktur,ilaçsız ve yan etkisiz bir şekilde hastalığın mevcut klinik belirtilerinin tedavisinde(başdönmesi ve mide bulantısı da dahil olmak üzere) etkili olmaktadır.Tedavi devam ederken ilaçlarınızı da kullanabilirsiniz.Saygılarımla.

  67. Hocam 25 kilo fazlam var kac seans akapunktur tedavisi gormem gerekiyor ve seans ucretleri ne kadar tesekkurler

    • Akupunktur ile kilo tedavisi konusunda,sitemin “MAKALELER” bölümünde yer alan yazılarımı okumanızı rica ediyorum.Seans ücretlerimiz ile ilgili bilgiyi kliniğimi arayarak öğrenebilirsiniz.Ben de ilginize teşekkür ederim. Klinik Tel:0232 4359890 Bayraklı/İZMİR

  68. Merhaba hocam.sizin yazılarınıza tesadufen rastldm.inşallah bana da hayrli bi yol gosterirsiniz.benim essasiyel.tremor denilen ellerimde titreme var.dideral diye bi ilac kullandm ama fayda goremedm.acaba akupunktur yonteminin faydasi olur mu bu hastaliga.norologuma sordum faydasi olmaz dedi ama bikac yerde fayda gören insanlarn yazılarina denk gelince aklim karisti.lutfen bu konuda yardmci olursanz cok sevnrm.dishkmlgi okuyorm ve ciddi anlamda sorun yasiyorum bu titremeden ötürü.cevabınizi bekliyrm hocam

    • Merhaba Tuba Hanım.Esansiyel tremorda akupunktur başarılı olabilmektedir.Bu klinik etkisini,özellikle beyinden benzodiazepin adını verdiğimiz nöromediatörlerin salgısını ve sentezini arttırarak gösterir.Ayrıca,akupunkturun hiçbir yanetkisi de bulunmamaktadır. Daha ayrıntılı bilgi için beni arayabilirsiniz.Geçmiş olsun dileklerimle saygılar sunuyorum.Klinik Tel:0232 4359890 Bayraklı/İZMİR

  69. Merhaba hocam, annem yaklaşık 2 sene önce yüz felci geçirdi. Kortizon tedavisi ve fizik tedavi yöntemlerinden biri uygulandı ancak tamamen iyileşme gerçekleşmedi. Yani %5 oranında bir hareket kaybı göz kapağı ve ağız kısmında mevcut durumda. Ayrıca yüz felcinin sebebi nörolojik değil. Bir de felçli kısımdaki kulak içinde yüz hareketi esnasında uğultu olduğunu söylüyor. KBB uzmanına da göründü ama bir sorun olmadığını söylediler. Size sorum bu tabloda üzerinden bu kadar zaman geçmiş olmasına rağmen akupunktur ile olumlu sonuç alma şansımız var mıdır? Teşekkürler.

    • Merhaba Senay Hanım.Öncelikle annenizin geçirmiş olduğu bu rahatsızlıktan dolayı size ve annenize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Üzerinden 2 yıl gibi bir zaman geçmiş olması nedeniyle olumlu sonuç alma şansımız az olsa da,felce uğramış olan fasyal sinirin EMG tetkikinin sonuçları,uygulanacak akupunktur tedavisinin başarısını çok etkileyecektir.Bu nedenle size daha ayrıntılı yanıt verebilmem için öncelikle,annenize EMG tetkikinin yapılması gerekir.EMG sonuçlarına göre size daha net bilgi verebilmiş olacağım.Bana tekrar dönüş yaparsanız memnun olurum. Saygılarımla… Klinik Tel: 0232 4359890 0 505 6501561 Bayraklı/İZMİR

  70. Merhaba hocam, babam geçtiğimiz ağustos ayında mini kalp krizi olarak adlandırılan bir kriz geçirdi. Yoğum bakım sürecinin ardından çeşitli doktorlara götürdük. Anjiyo oldu bir ay sonrada yani eylül ayında stent takıldı. Aynı zamanda koroner arter hastalığı var. Yaşadığı bu kriz hafif olan kalp yetmezliğini ilerletti. Stentten sonra eecp tedavisi aldı. Ef oranı %40 tan %50 ye çıktı. Hafif nefes darlığı vardı ama fiziksel aktivitelerini yerine getiriyordu. Bir ay önce vücut ödem yaptı hastaneye yattı. Bu dönemde 15 kilo verdi. Doktorunun söylediği stent sonrası ef oranında iniş çıkışlar olabilirmiş. 6 ay sonra sabitlenir bu oran diyor. Hastane çıkışı doktoruna muayene oldu ve eecp tedavisi tekrar aldı. ekosundan gördükki ef yükselmiş ancak babam çok halsiz ve bitkin. Yaşam kalitesi düştü. Konsantratör aldık nefes darlığından dolayı.
    Akupunkturla ilgili internetten birkaç yerden okudum. Kalp yetmezliği hastalarında uygulanmış bu konuda bilgi rica edecektim. Bir fayda görülecekse bu tedaviyi aldırmak istiyoruz.

    • Merhaba Ebru Hanım.Öncelikle değerli babanıza en içten geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Kalp yetmezliklerinde kalp kaslarının(miyokard) kasılma yetenekleri ve gücü azalır.Bu nedenle de yapılan Doppler Ekokardiyografi tetkikinde ejeksiyon fraksiyonu(EF) adını verdiğimiz parametrenin yüzdesel değeri düşük bulunur.Böyle bir klinik tabloda (+)inotropik ilaçlar(kalb kaslarının kasılabilirlik gücünü arttıran ilaçlar) verilerek,kalp yetmezliğinin klinik belirtileri hafifletilmeye çalışılır.Akupunktur açısından kalp yetmezliği henüz araştırma evresinde olup;(+)inotropik ekili akupunktur noktaları tesbit edilmeye çalışılmaktadır.Bu bilimsel klinik araştırmalar şimdilik ümid verici olup;tahminime göre,yakın bir gelecekte akupunkturun kalp yetmezliği vakalarında da etkili bir şekilde uygulanabilecektir.Halihazırdaki klinik bilgilerimize göre,akupunktur doğrudan kalp yetmezliğinin tedavisinde etkili değildir.

  71. Telefonla sormaya çalıştım ama sebekesel bir sorundan dolayı yazmak istedim bende adet düzensizliği var senede 2/3/kere anca oluyorum 4 5 ayda bir v kış hormonsal bir durum yok gibi kimse var deniyor kac kez gittim doktora ve 2 senelik evliyim tabi cocuk konusunda da sikintimiz var tedavi gerektiriyor internetten araştırdığım kadarıyla akupunktur etkili diye bilgi istiyorum sizden ne kadar etkilidir fiyatı konusunda

    • Hacer Hanım,adet düzensizliklerinde akupunkturun önemli tedavi edici etkileri olmaktadır.Ancak;öncelikle sizdeki bu adet düzensizliğinin oluş sebebinin mutlaka aydınlatılması gerekir.Çünkü,adet düzensizliğine yol açabilen yüzlerce hastalık bulunmaktadır.Bunların olup olmadığı tespit edilmeden akupunktur tedavisi uygulamak doğru olmaz.Bu nedenle öncelikle çok ayrıntılı jinekolojik ve endokrinolojik tahlillerinizin yapılması çok uygun olacaktır.Eğer,yapılan tetkiklerin hepsi normal değerlerde çıkacak olursa,akupunktur tedavisi uygulamak son derece yerinde olur,faydalı olur.İlginize teşekkür ederim.Saygılarımla…

  72. Merhaba hocam, oglum 15 yaşında 1 sene oldu beyin tumorunden ameliyati oldu .ameliyattan kaynaklanan yuz felci olustu.akapuntur un faydası olurmu acaba

    • Merhaba Elif Hanım.Öncelikle sizlere en içten geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Eğer ameliyat yapılırken fasyal sinir ve dalları büyük oranda anatomik hasara uğramadıysa akupunkturun size oldukça yararı olur.Akupunkturun,size ne kadar faydalı olacağını bilebilmek için, fasyal sinire ait miyografi tetkikinin yapılması gerekir.

  73. merhabalar hocam, benim kulak kepçemin hep aynı noktasında ağrı oluyor( tesadüfen fark ettiğim bir durum, genelde elimle yokladığımda hissediyorum). bazen ikisinde birden bazen sadece birinde. özellikle de çok yorgun olduğumda dokunmadan bile hissedebiliyorum ağrısını. dinlenince geçtiğini fark ettim. kulağın vücudun diğer organlarıyla sıkı bağlarından bahsetmişsiniz. sizce vücudumun herhangi bir yerinde henüz ortaya çıkmayan önemli bir rahatsızlık olabilir mi?

    • Merhaba Feride Hanım.Vücudunuz size kulak kepçesi aracılığıyla uyarı vermiş.Yaklaşık 70-100 trilyon hücreden oluşan bedenimiz;daha anne karnındayken organ ve doku sistemlerimizle kulak kepçemiz arasında bir telekomunikasyon sistemi oluşturur.Beden ve ruh sağlığı normal olan kişinin kulak kepçesinde,hiçbir uyarı alınmazken;herhangi bir hastalık yada olumsuzluk durumlarında,ilgili organ yada doku sistemi,sürekli haberleştiği kulak kepçesi alanında farklı bir elektrik potansiyeline neden olur.Henüz klinik belirti ve bulgular ortaya çıkmadan kulak kepçesi uyarılarını vermiş olur.Sözünü ettiğiniz kulak kepçesi bölgesini görüp,tesbit etmiş olabilseydim,hangi organ yada doku sisteminizde bir olumsuzluk olduğunu size rahatlıkla söyleyebilirdim.Özet olarak,gözleminiz son derece doğrudur ve ayrıca,bu güzel harika sorunuz için de sizi kutluyorum.Umarım sizi aydınlatabilmişimdir.Sağlık ve mutlulukla kalın…Saygılarımla

soner için bir cevap yazın Cevabı iptal et

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir